Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Към момента се съсредоточаваме към спазване на мерките,

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Към момента се съсредоточаваме към спазване на мерките,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Няма полза от нови мерки срещу COVID-19, ако няма да се спазват

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия 

„ Към момента се концентрираме към съблюдаване на ограниченията, които съществуват. Каква изгода от въвеждането на още ограничения, в случай че не се съблюдават? “, това сподели в студиото на Нова телевизия вицепремиетърът Томислав Дончев. Той акцентира, че всяко решение на министерско равнище е политическо. „ За него се носи политическа, наказателна и административна отговорност “, подсети Дончев.

Спазването на ограниченията не може да бъде единствено и само ангажимент на страната, сподели още Дончев. Той добави, че в случай че жителите оповестяват за всеобщи прояви и други нарушавания на разпоредбите, няма да се постанова да приказваме за нови ограничения.

„ Имам усещането, че не са спрели да ни подлагат на критика. Ако през днешния ден бяхме взели други рестриктивни ограничения, мненията щяха да са в тъкмо противоположната посока – стопанската система, психологичното здраве на хората, свободното придвижване на хората. Не се водим от мненията. Човешкият живот е най-висшата полезност. Той би трябвало да се пази ”, акцентира Дончев. „ Не сме подценявали, нито надценявали обстановката. Организационно в този момент сме доста по-добре готови, в сравнение с пролетта. И най-хубавата организация на моменти демонстрира недостатъци ”, съобщи вицепремиерът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР